PETRA 6390-PER SFOGLIA FARINA DI GRANO TENERO TIPO "00" 1Χ12.5kg

SKU:
20162665004
Αλεύρι μαλακού σίτου τύπου "00", ιδανικό για την παρασκευή σφολιάτας και φουσκωτών προϊόντων με προζύμι. Με αντοχή W μεταξύ 330 και 350, προσφέρει μια βέλτιστη ισορροπία μεταξύ αντοχής και εκτατότητας, απαραίτητη για την πλαστικοποίηση της ζύμης και τη δημιουργία ξεχωριστών νιφάδων.
Η πρωτεϊνική του σύνθεση έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξασφαλίζει εξαιρετικά εκτατή γλουτένη, προωθώντας την ελασματοποίηση της ζύμης και τον σχηματισμό λεπτών, καλά καθορισμένων στρωμάτων κατά το μαγείρεμα. Αυτό εξασφαλίζει ένα ομοιόμορφο τελικό προϊόν χωρίς συρρίκνωση ή αλλοίωση του σχήματος. Χάρη στην ικανότητά του να δεσμεύει γρήγορα μεγάλες ποσότητες λιπών, επιτρέπει την αποτελεσματική επεξεργασία χωρίς να διακυβεύεται η τελική ποιότητα.
Η διάκριση μεταξύ των στρωμάτων ελασματοποίησης παραμένει σαφής και η απολέπιση του προϊόντος είναι σαφώς καθορισμένη. Ακόμα και μετά το μαγείρεμα, το προϊόν διατηρεί την εξαιρετική του απόδοση, ακόμη και αν καταψυχθεί: η σφολιάτα, τα κανόλια και οι βεντάλιες έχουν ένα λεπτό, ομοιόμορφο και τραγανό στρώμα, διατηρώντας την ευθρυπτότητα και το επιθυμητό σχήμα.
Τα κρουασάν και τα μπριός, ειδικά αν παρασκευάζονται με παρατεταμένο ζύμωμα ή με τη χρήση της μπίγκα, διατηρούν μια καλά καθορισμένη, μη κολλώδη νιφάδα και είναι καλά ανεπτυγμένα και αρωματικά.

Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στο τελικό προϊόν, συνιστάται να αφήσετε τη ζύμη να ξεκουραστεί.
με Petra® 6390 όλη τη νύχτα στο ψυγείο στους +4°C πριν προχωρήσετε με τη σφολιάτα.
- +

Πληροφορίες - Παραγγελίες:

22410 85197-8 ή Στείλτε μας μήνυμα