Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα.
PETRA 5063-SPECIAL FARINA DI GRANO TENERO TIPO "0" 1Χ12.5kg
SKU:
20162665001
Το μαλακό αλεύρι σίτου τύπου 0, με περιεκτικότητα σε W μεταξύ 260 και 280, έχει ειδικά σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται σε μεσαίας διάρκειας επεξεργασία, προσφέροντας σημαντική ευελιξία χρήσης. Χάρη στην εξαιρετική ικανότητα ζύμωσης και τη σταθερότητα της ζύμης, είναι δυνατό να διατηρηθούν όλες οι ιδιότητές της άθικτες για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, έως και 8-12 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου (20-25°C) ή, εναλλακτικά, σε ελεγχόμενη ψύξη στους 4°C. Αυτό επιτρέπει στους σεφ πίτσας να εγγυώνται σταθερή ποιότητα προϊόντος καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς.
Με ρυθμό απορρόφησης υγρών ίσο με 58,5% του βάρους του, εξασφαλίζει υψηλή απόδοση παραγωγής, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε μεγαλύτερο αριθμό μπαλών ζύμης με την ίδια ποσότητα αλευριού. Επιπλέον, προάγει τον βέλτιστο σχηματισμό κηρήθρας και δίνει στην μαγειρεμένη πίτσα ένα ακαταμάχητο άρωμα και τραγανότητα. Η ισορροπημένη σύνθεσή του εξασφαλίζει τέλεια ισορροπία μεταξύ σκληρότητας και εκτασιμότητας, με λόγο P/L μεταξύ 0,55 και 0,65.
Αυτό το χαρακτηριστικό όχι μόνο εγγυάται ομοιόμορφη ανάπτυξη της ζύμης, αλλά κάνει και την επεξεργασία και το άπλωμα εξαιρετικά απλή. Ιδανικό για την παρασκευή πίτσας σε πιάτο, σε τηγάνι ή με το μέτρο χρησιμοποιώντας την άμεση μέθοδο με μέτρια προς μεγάλη διάρκεια ζύμωσης, αυτό το αλεύρι προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμη και με μεγαλύτερους χρόνους ζύμωσης, σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 4°C.
Συνιστάται η χρήση του Petra®5063 με μέτρια επίπεδα ενυδάτωσης (55-70%).
Για ζύμες με προζύμι, συνιστούμε να τις διατηρήσετε σε θερμοκρασία δωματίου (20°C) για έως και 12 ώρες,
ή με έλεγχο ψύξης στους +4°C για έως και 48 ώρες.
Με ρυθμό απορρόφησης υγρών ίσο με 58,5% του βάρους του, εξασφαλίζει υψηλή απόδοση παραγωγής, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε μεγαλύτερο αριθμό μπαλών ζύμης με την ίδια ποσότητα αλευριού. Επιπλέον, προάγει τον βέλτιστο σχηματισμό κηρήθρας και δίνει στην μαγειρεμένη πίτσα ένα ακαταμάχητο άρωμα και τραγανότητα. Η ισορροπημένη σύνθεσή του εξασφαλίζει τέλεια ισορροπία μεταξύ σκληρότητας και εκτασιμότητας, με λόγο P/L μεταξύ 0,55 και 0,65.
Αυτό το χαρακτηριστικό όχι μόνο εγγυάται ομοιόμορφη ανάπτυξη της ζύμης, αλλά κάνει και την επεξεργασία και το άπλωμα εξαιρετικά απλή. Ιδανικό για την παρασκευή πίτσας σε πιάτο, σε τηγάνι ή με το μέτρο χρησιμοποιώντας την άμεση μέθοδο με μέτρια προς μεγάλη διάρκεια ζύμωσης, αυτό το αλεύρι προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμη και με μεγαλύτερους χρόνους ζύμωσης, σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 4°C.
Συνιστάται η χρήση του Petra®5063 με μέτρια επίπεδα ενυδάτωσης (55-70%).
Για ζύμες με προζύμι, συνιστούμε να τις διατηρήσετε σε θερμοκρασία δωματίου (20°C) για έως και 12 ώρες,
ή με έλεγχο ψύξης στους +4°C για έως και 48 ώρες.
E-shop
ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ